Retail Construct

Primul lucru ce l-am putea spune despre echipa noastra este faptul ca activam pe piata de antreprenoriat general, implicit constructii imobiliare, inca din anul 2006, sub numele de Retail Construct SRL, finalizand de-a lungul anilor o multime de lucrari in domeniul constructiilor si avand la activ sute de clienti multumiti.

Cu ce ne ocupam

Pe scurt, poti apela la Retail Construct SRL pentru majoritatea tipurilor de constructii imobiliare.


Detaliind, ne ocupam de:

Case la cheie – Acest pachet include construirea de la punctul 0 al locuintei si pana la finalizarea tuturor finisajelor, precum instalatiile electrice, sanitare si montarea invelitorii (acoperisului).

Case la rosu – Pachetele ”la rosu” implica realizarea constructiei in lipsa finisajelor descrise la punctul anterior, fiind ramase de efectuat, pentru finalizarea lucrarii, montarea acoperisului si instalatiile sanitare si electrice.

Moteluri/Pensiuni – Chiar daca in cazul motelurilor si pensiunilor vorbim de o lucrare de anvergura, in comparatie cu o simpla locuinta, ne poti contacta cu incredere pentru o o oferta. Echipa nostra de profesioisti iti sta la dispozitie!

Hale de desfacere si productie – Daca planuiesti deschiderea sau extinderea afacerii tale iar singurul impediment este lipsa unei hale de desfacere sau productie, atunci contacteaza-ne, ne ocupam si de acest tip de constructii!

Bazine de apa – Nu stim numai sa construim, ci si sa sapam! Bazinele de apa se numara si ele printre varietatea de lucrari pe care le putem efectua cu profesionalism si seriozitate.

Trotuare si platforme betonate – Ultima, dar nu cea din urma varianta, este reprezentata de turnarea unor platforme betonate sau trotuare – oriunde, oricand, la preturi mici!

Acestea fiind spuse, echipa noastra de consultanti iti sta la dispozitie oricand pentru a-ti oferi informatii cu privire la lucrarea pentru care ai nevoie de noi. Ne poti contacta oricand folosind una dintre metodele prezentate in cadrul paginii de contact.