Despre casele la rosu

Ce inseamna ”la rosu”?
Termenul de ”casa la rosu” reprezinta, cat mai pe scurt, o casa construita dar a caror finisaje inca nu au fost realizate. Prin finisaje intelegem tot ce tine de instalatiile electrice si sanitare si restul lucrurilor dintr-o casa ce sunt puse la punct, in majoritatea cazurilor, in ultimele etape.
Casele la rosu, spre deosebire de cele la cheie, sunt locuinte unde nu te poti muta imediat dupa finalizarea constructiilor din cauza lipsei utilitatilor obligatorii. In cazul caselor la cheie, tot ce mai ramane de facut e sa-ti iei bagajul si sa te acomodezi cu noua casa, acolo totul e ”la cheie”, dupa cum ii spune si numele.
De ce sa alegi acest pachet?
Un pachet destinat construirii unei case la rosu este comandat, de obicei, in mai multe situatii:
• Clientii nu doresc/nu au nevoie sa locuiasca in casa in viitorul foarte apropiat, dar prefera totusi sa aiba cladirea propriu-zisa pentru a o folosi, temporar, ca spatiu de depozitare sau alte intrebuintari ce nu necesita racordarea la utilitatile vitale si finisarea tuturor instalatiilor necesare.
• Clientii nu dispun, pe moment, de suma necesara finalizarii tuturor lucrarilor de finisare sau doresc sa efectueze personal aceste aspecte, neavand nevoie de ajutorul Retail Construct SRL.
• Alte motive. In pachetele noastre se regasesc atat construirea caselor la cheie cat si a celor la rosu; scopul nostru este acela de a oferi consultata clientilor pentru a-i ajuta sa-si construiasca o locuinta perfecta, dupa nevoi.
Cum ne poti cere o oferta?
Suntem deschisi negocierilor, ofertelor, propunerilor, sugestiilor si chiar criticilor constructive oricand! Tot ce trebuie sa faci e sa accesezi pagina de contact de pe acest site, sa completezi scurtul formular cu datele tale si sa redactezi mesajul. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Posturi Asemanatoare

Caramida vs Lemn

Ce casa sa alegem?: caramida vs lemn Foarte multe persoane ce sunt pe cale sa-si achizitioneze o casa sau sa-si construiasca de la 0 una exact pe...

Postat in

Lasa un comentariu