Despre casele la cheie

Casele la cheie reprezinta majoritatea comenzilor pe care oamenii le fac la firma noastra, Retail Construct SRL.

Pachetele de case la cheie sunt alegerea ideala pentru persoanele ce vor sa se mute in noua casa imediat dupa finalizarea tuturor lucrarilor de constructie. Dupa cum poate sugera si numele, ”la cheie”, tot ce ramane de facut pana la mutarea intr-o astfel de casa este amplasarea obiectelor de mobilier. Toate instalatiile sanitare, electrice si toate finisajele au fost efectuate in prealabil de catre echipa de constructori, aspect ce reprezinta diferenta principala intre casele la rosu si casele la cheie.
Cele mai multe persoane ce apeleaza la Retail Construct pentru construirea unei case la cheie sunt tinerii, majoritatea formand un cuplu si dorind sa se mute, in sfarsit, in propria casa. In cele mai multe cazuri, ca fapt divers, casele sunt cumparate prin intermediul diverselor programe de finantare si imprumut oferite de banci.
De retinut, inainte de a apela la noi pentru o oferta, e faptul ca va punem tot timpul la dispozitie o echipa de profesionisti gata sa puna totul la punct in cel mai mic detaliu cat se poate de repede

.casa-la-cheie

             E important de mentionat faptul ca scopul nostru este acela de a satisface pe deplin nevoile tuturor clientilor, nu acela de a efectua o lucrare de anvergura doar datorita costurilor. Din aceasta cauza tinem foarte mult la relatia firma-client si le solicitam mereu clientilor nostri sa ne marturiseasca nevoile si cerintele exacte pe care le au de la casa ce urmeaza a fi construita, acest pas reprezentand cheia principala spre realizarea unui proiect ideal pentru ambele parti.
Acestea fiind spuse, te invitam sa apelezi cu incredere la firma noastra folosindu-te de pagina noastra de contact. Un membru al echipei noastre de relatii cu clientii iti va da un raspuns concret in cel mai scurt timp.

Posturi Asemanatoare

Caramida vs Lemn

Ce casa sa alegem?: caramida vs lemn Foarte multe persoane ce sunt pe cale sa-si achizitioneze o casa sau sa-si construiasca de la 0 una exact pe...

Postat in

Lasa un comentariu