Retail Construct – Case la Rosu

Recomandam pachetele de case la rosu persoanelor ce nu dispun in prezent de bugetul necesar ultimelor finisari ale unei locuinte sau persoanelor ce nu doresc sa se mute in casa in viitorul apropiat si prefera sa-si consolideze bugetul pentru a efectua lucrari de finalizare cu standarde mai inalte dupa o anumita perioada de timp.

construction site and timber houses

 

O casa la rosu include urmatoarele lucrari: construirea fundatiei si structurii intregii case (pereti implicit compartimentare, structura pe care va fi montat acoperisul indiferent de tipul acestuia). In principiu, ”la rosu” reprezinta o casa fara finisaje, fara instalatii electrice si santiare si racordarea la diverse utilitati. Casa la rosu este baza viitoarei locuinte ce mai are nevoie de ultimele pregatiri pentru a deveni locuibila.

Aceste pachete se pot utiliza atat in cazul locuintelor mici cat si al constructiilor de anvergura, precum pensiuni si moteluri sau sedii de firme. Cele mai multe persoane aleg insa pachetele la cheie datorita comoditatii de a lucra cu o singura echipa de profesionisti ce incep de la construirea fundatiei si nu se opresc din lucru pana cand ultimul fir de electricitate si instalatie sanitara nu sunt puse la locul lor.

Echipa Retail Construct SRL are la baza oameni calificati in toate domeniile ce tin de antreprenoriat general, de la ingineri constructori si betonisti, maistrii de finisare si electricieni.

  • Casa la Rosu
  • Realizarea infrastructurii ( subsol, fundatie)
  • Realizarea suprastructurii ( pereti portanti, cadre, pereti de inchidere, plansee)
  • Structura acoperisului